Comwell Varbergs Kurort


boka spa hotell på VästkustenComwell Varbergs Kurort är ett spahotell med anor som dessutom gång på gång vinner utmärkelser för sin exceptionella service och kvalitet. Hotellet ligger precis vid havet, ungefär tre kilometer utanför Varbergs stadskärna. Det här är ett fyrstjärnigt hotell med en sofistikerad stil som ger en känsla av kontinental lyx.

Varberg har varit en känd kurort i över 200 år och idag är det Comwell Varbergs Kurort som håller i stafettpinnen. Hotellet är inrymt i Apelvikens gamla sanatoriebyggnader som uppfördes i början av 1900-talet. Det gamla och det nya samsas i en skön blandning på hotellet. Ägaren Comwell har bevarat mycket av det gamla i interiören – bland annat de höga valven och de vackra detaljerna i puts – men samtidigt skapat en modern stil.spa västkusten

Hotellets sammanlagt 125 rum finns i flera varianter. Vad alla rum har gemensamt är en oöverträffad servicenivå. Alla rum är inredda i en blandning av den klassiska hotellstilen, med mjuka heltäckningsmattor och varma färger, och den moderna skandinaviska stilen.

Spaet är givetvis en stor anledning till att många väljer hotellet. Spaet är komplett med mängder av faciliteter och behandlingar. Mest känt är spaet kanske för sina thalassobad.

Hotellets restaurang går under namnet Salt & Vatten. Här serveras framför allt traditionella svenska rätter med de fräschaste råvaror. Lite speciellt är att Salt & Vatten gör sitt eget bordssalt och filtrerar sitt eget bordsvatten.

Klicka här för att se mer spa hotell på Västkusten.