Varbergs Stadshotell


boka spa hotell på VästkustenKonferens och rekreation är två saker som kännetecknar Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Detta fyrstjärniga hotell ligger mitt i centrala Varberg på stadens stora torg, bara några minuters promenad från både järnvägsstationen och Varbergs fästning.

Hotellet är inrymt i en pampig byggnad uppförd 1902, som totalrenoverades år 2012. Hotellets exteriör ger en monumental känsla, men när du kliver innanför entrédörrarna träder du in i en miljö som ger dig en klassiskt exklusiv hotellkänsla där typiskt asiatiska inredningsdetaljer ger en extra krydda.spa hotell på Västkusten

Alla de totalt 178 rummen på Varberg Stadshotell & Asia Spa har ett stort utbud av bekvämligheter, såsom exempelvis minibar, sittmöbler och arbetsytor. En del av rummen är i boutiquestil, med individuell inredning. Enkelrum, dubbelrum, superiorrum – Varbergs Stadshotell har rum för alla smaker och alla plånböcker.

Som hotellgäst på Varbergs Stadshotell har du fri tillgång till hotellets helt nya relaxavdelning där du har stora möjligheter till total avkoppling. För en komplett spaupplevelse, kan du med fördel besöka Asia Spa, som är en av de absolut bästa spaavdelningarna i landet.

Hotellets restaurang, som ingår i den exklusiva skara restauranger som återfinns i organisationen Sveriges Bästa Bord, ligger i en mycket elegant och ståtlig lokal med stora valv och högt i tak. Här serveras såväl lunch som middag och vinlistan är något alldeles extra. Hotellet har även en mindre restaurang, Nami, med japansk stil, där du serveras enkla och fräscha rätter.

Klicka här för att se mer spa hotell på Västkusten.