Sankt Jörgen Park Resort


boka spa hotell på VästkustenEn modern country club med ett fantastiskt läge och en utmärkt service – så kan man sammanfatta Sankt Jörgen Park Resort. Hotellet är en favorit både bland affärsresenärer, golfare och de som vill komma bort från vardagen en stund. Detta fyrstjärniga hotell har 82 hotellrum i fem rumstyper och ligger omkring 10 minuter med bil från centrala Göteborg.

Hotellet ligger nästan mitt på golfbanan med samma namn och givetvis går det utmärkt att spela golf under din vistelse. Själva hotellbyggnaden är en modern skapelse med en spännande design. Med stål och glas i fasaden har byggnaden ett närmast futuristiskt utseende. Interiören är modern, med en klassiskt sval skandinavisk design.spa västkusten

Alla rum på Sankt Jörgen Park Resort har en inredning och en servicenivå utöver det vanliga. Rummen har antingen utsikt mot omgivningarna eller mot hotellets spektakulära atrium. Du väljer mellan dubbelrum med olika standard och sviter. Med boende i en svit får du all tänkbar service och kan enkelt välja till små detaljer som gör vistelsen till något alldeles extra.

Park Spa på Sankt Jörgen Park Resort är en av de bästa spaanläggningarna i västra Sverige. Här bjuds du på en exklusiv spaupplevelse med alla de senaste metoderna och teknikerna för avkoppling och rekreation. Anläggningen inkluderar också ett fullstort gym. Givetvis äter och dricker du också gott på Sankt Jörgen Park Resort. Hotellet har fyra restauranger. The Garden Café är en högklassig restaurang som bjuder på kulinariska fröjder utöver det vanliga. The Greenhouse Restaurant och The Bula Bar har varierade menyer med både husmanskost och internationella rätter. I Jos Bar är fokus på raw food.

Klicka här för att se mer spa hotell på Västkusten.